JOTA-JOTI

Dneska začíná celosvětové setkání skautů a skautek, kterému uzavření hranic nezabrání. <3

JOTA-JOTI je jamboree na internetu. Můžete si volat, psát se skauty z celého světa, zkusit si některé ze spousty nabízených aktivit a zažít tak spoustu nového. Všechny informace najdete v odkazu. Potřebujete jen počítač s připojením, případně webkameru a sluchátka.
Proč by ses měl/a akce vlastně účastnit? Užiješ si největší setkání skautek a skautů z více než 170 zemí světa a nic tě to nebude stát! 🙂
Využijte tuto jedinečnou možnost a užijte si to!

„4 hlavní témata a spousta programu šitého na míru!

Oáza zdraví a pohody: Místo pro ty, které zajímá fyzické i duševní zdraví. Čekají na vás video lekce cvičení, meditace a zeď, kam můžete zavěsit dobrou zprávu či poděkování zdravotníkům.

V Humanitárním hubu se dozvíte co je COVID-19 a WHO. Naučíte se psychologickou 1. pomoc a zásady správného chování k předcházení strachu, nebezpečí, nesnášenlivosti a mýtů. Buď připraven/a!

Podium talentů: Dřímá ve vás talent? Ukažte ho ve videu. Zazpívejte např. svou nejoblíbenější skautskou píseň, předveďte, jak rychle se umíte sbalit na výpravu nebo poraďte ostatním, jak uvaří to nejlepší z vašeho táborového jídelníčku.

Digitální klubovna: Sloužit společnosti se dá i online. Zjistěte, jak používat sociální sítě ke společenskému dobru. Naučte se rozeznávat Fake news neboli falešné zprávy a bránit jejich šíření. Naučte správně používat sociální sítě i ty, kteří to neumí.

Jako vždy na vás čeká i možnost chatovat a volat si se skauty z celého světa!“

https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5083-prihlasovani-na-joti-special-spusteno?fbclid=IwAR3UN0o7erY6KdaTteGZxgov79KP5TiQ2iixnJPpNejPJZ70Jvt_guMnzb4

Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *